miércoles, 31 de octubre de 2012

Segona victòria consecutiva del TT Ribera d’Ondara

Imatge del partit (Consell comarcal de la Segarra)
El passat diumenge 21 d’octubre el Ribera d’Ondara va aconseguir la segona victòria de la temporada i de manera consecutiva contra el CTT La Torre de Claramunt. 

El partit no va començar massa bé per el Ribera d’Ondara que va perdre el primer encontre per 0-3 i donava el primer punt a La Torre de Claramunt, però dues victòries consecutives per 3-0 dels jugadors locals , Jordi Farrés i Francesc Sabanés , va capgirar el marcador per 2-1. El quart partit va portar un empat en el marcador (2-2) ja que el jugador local Aran Garcia no va poder amb Antonio Tendero, però novament 2 victòries locals consecutives per 3-0 del Jordi Farrés i Francesc Sabanés, va deixar el resultat amb un definitiu 4-2. 

Amb aquesta victòria el TT Ribera d’Ondara escala 3 llocs amb la classificació i es situa a 2 victòries del líder el Falcons de Sabadell.

martes, 30 de octubre de 2012

Xus Boira, convocada per l’espanyola de golf

La jugadora del Raimat-Ekke acudirà a la concentració final del rànquing juvenil al desembre 
Imatge de la jove golfista lleidatana (Foto: Raimat Golf Club)
La jugadora del Raimat-Ekke, Xus Boira, ha estat convocada per la Reial Federació Espanyola de Golf per acudir a la concentració final del rànquing juvenil (pre-temporada 2013) que se celebrarà del 6 al 9 de desembre al Club de Golf La Sella de Dénia (Alacant). 

domingo, 28 de octubre de 2012

Francisco Rodríguez i Ares Boira s’adjudiquen el Trofeu Esclerosi Múltiple de golf

El Raimat Golf Club ha destinat la recaptació, de 3.000 euros, a l’entitat 

Imatge de família amb els premiats del X Trofeu Fundació Esclerosi Múltiple (La Paeria)
Francisco Rodríguez i Ares Boira s’han adjudicat aquest dissabte el X Trofeu Fundació Esclerosi Múltiple, que s’ha disputat a les instal·lacions del Raimat Golf Club. El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit al lliurament de trofeus d’aquest torneig, que ha comptat amb la participació de 83 jugadors, entre socis del club i convidats. La inscripció, de 35 euros, juntament amb l’aportació desinteressada del “Forat 0”, ha permès recaptar 3.000 euros que es destinaran a la Fundació. 

El DKV Borges Vall perd la seva imbatibilitat

El conjunt de les Garrigues va perdre ahir contra l’Irun Leka Enea (1-4) en la quarta jornada i avui s’ha redimit guanyant a l’Hispalis (4-1) en la jornada pendent que tenia l’equip lleidatà 
Imatge d'Oriol Monzó en un partit (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall ha disputat aquest cap de setmana la jornada 4 i 3, respectivament, de la Superdivisió Masculina de Tennis Taula. El conjunt lleidatà encaixava ahir la primera derrota de la temporada a la Lliga contra l’Irun Leka Enea (1-4), en el primer dels dos partits programats per a aquest cap de setmana a les Borges. En el segon, que corresponia a la tercera jornada que el conjunt lleidatà no va jugar al disputar competició europea, el DKV Borges Vall s’ha imposat al CTM Hispalis (4-1). 

viernes, 26 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall disputarà dos partits en dos dies

El conjunt lleidatà s’enfrontarà demà contra l’Irun Leka Enea al Francesc Macià i recuperarà la jornada pendent el diumenge davant del CTM Híspalis al Centre d’Entrenament de la localitat garriguenca 

Imatge dels components del conjunt lleidatà de Tennis Taula (Foto: DKV Borges Vall)
El DKV Borges Vall disputarà en un sol cap de setmana la tercera i la quarta jornada de la Superdivisión Nacional Masculina de Tennis Taula. Després de la disputa del Campionat d’Europa, que s’ha celebrat a Dinamarca, la competició domèstica torna a engegar els seus motors amb la quarta jornada. El conjunt lleidatà, que no va disputar la jornada 3 per competició europea, recuperarà diumenge el seu partit contra el CTM Híspalis. 

lunes, 22 de octubre de 2012

Tercera posició per Gerard Piris al Castellón Alps

El lleidatà va completar amb bones sensacions el darrer torneig puntuable per la final de l’Alps i del Peugeot Tour 
Imatge del lleidatà en el torneig celebrat a la Comunitat Valenciana (Foto: Raimat Gollf Club)
El jugador professional del Raimat Golf Club, Gerard Piris, va finalitzar en tercer lloc al Castellón Alps de la Comunitat Valenciana que s’ha disputat del 18 al 20 d’octubre al Panorámica Golf (Castelló). Piris va signar una targeta de 208 cops (68+69+71), amb un recorregut de -8 , els mateixos cops que els també espanyols David Borda, Xavier Guzman i Ivo Giner que van compartir el tercer lloc amb el lleidatà. 

martes, 9 de octubre de 2012

Finalitza la Setmana del Pàdel de Royal Lleida dona

Imatge d'Edith Cladera i Montse Mateu, campiones del 2n Royal Lleida (Foto: Royal Lleida)
Després d’una setmana plena d’activitats, com la xerrada de pàdel formativa que es va impartir al centre o el partit d’exhibició, va finalitzar la Setmana amb una gran jornada de pàdel on hi va haver classes-partit durant total dia a càrrec de la jugadora nº 11 del rànquing català, Lara Tena i a més es van disputar les finals del Royal Dona. 

Les campiones de 1a categoria van ser Edith Cladera i Montse Mateu, que es van imposar en tres igualats sets a Mònica Riera i Raquel Sans. Pel que fa a la 2a categoria les campiones van ser Pilar Pérez i Natalia Agüero, que es van imposar a Mª José Masip i Eva Rodríguez.

lunes, 8 de octubre de 2012

Bona actuació de Carles Pigem al Campionat del Món per Equips

El combinat espanyol assoleix la novena posició a Turquia 
Imartge d'arxiu de Carles Pigem (Foto: Raimat Golf Club)
El golfista lleidatà del Raimat Golf Club, Carlos Pigem, ha signat una bona participació en el XXVII Campionat del Món per Equips Masculí que ha finalitzat aquest passat cap de setmana a Turquia amb la consecució de la novena plaça per l’equip espanyol. Pigem va debutar amb una magnífica volta de 69 cops (-3) que va contribuir a acabar la primera jornada en quarta posició de la general. 

domingo, 7 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall diu adéu a Europa

El conjunt de les Garrigues, que estava obligat a guanyar davant del Dos Toledos portuguès, ha caigut per 2 a 3 i no supera la segona eliminatòria de la ETTU CUP 
Imatge d'arxiu d'un partit d'Oriol Monzó (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall no ha pogut superar la segona eliminatòria de la ETTU CUP, la competició europea de clubs, que s’ha disputat al pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques. L’equip lleidatà, que es jugava avui el pas davant del Dos Toledos portuguès, després de caure ahir contra el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia i guanyar al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria, no ha pogut superar el seu partit tot i anar 2 a 1 en el marcador. 

sábado, 6 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall es complica l’eliminatòria de la ETTU CUP

El conjunt de les Garrigues va perdre el primer partit i va guanyar amb comoditat el segon. Avui, els locals estan obligats a guanyar al Grupo Desportivo dos Toledos 
Imatge d'Oriol Monzó en un partit (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall intentarà superar la segona ronda de la ETTU CUP, competició europea de clubs. El conjunt de les Garrigues, que es va complicar l’eliminatòria al perdre en el primer partit contra el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia (2-3), està obligat a guanyar demà amb solvència al Grupo Desportivo dos Toledos, únic equip invicte del grup. En el segon partit de la tarda, el conjunt lleidatà es va imposar amb comoditat al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria (0-3). 

viernes, 5 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall intentarà superar la segona ronda de la ETTU CUP

El conjunt de les Garrigues s’enfrontarà al Grupo Desportivo dos Toledos de Portugal, al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria i al Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia 
Imatge d'un partit d'aquesta temporada (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall prendrà part aquest cap de setmana la segona ronda de la ETTU, competició europea de clubs. L’equip format per Marc Duran, Josep Lluís Andrade i Oriol Monzó s’incorporen a la competició després d’haver estar exempts de disputar la primera ronda. El conjunt de les Garrigues disputarà aquesta eliminatòria sense Hu Bin, que no tornarà a la localitat lleidatana fins al gener. 

martes, 2 de octubre de 2012

Carlos Pigem lidera l’equip espanyol al mundial de Turquia

El lleidatà competirà contra els millors golfistes amateurs del món als camps de l’Antalya GC i el Cornelia GC 
Imatge del golfista lleidatà (Foto: Raimat Golf Club)
El golfista lleidatà Carlos Pigem inicia aquest dimecres la seva participació en la XXVII edició del Campionat del Món per Equips que es disputa als camps turcs de l’Antalya GC i el Cornelia GC com a líder indiscutible del combinat espanyol integrat, a més del lleidatà del Raimat, per Scott W. Fernández i Jacobo Pastor.