domingo, 23 de diciembre de 2012

El III Màsters Wala corona els ‘mestres’ del tennis lleidatà de 2012

Després de 152 partits i cinc jornades de competició, el torneig ha viscut avui al Sícoris les 14 finals des de benjamins a veterans 
Imatge dels campions benjamins i alevins (Foto: FCT a Lleida)
El tennis lleidatà ha coronat avui als millors tennistes de 2012. Les pistes del Sícoris Club ha estat l’escenari de les 14 finals de la tercera edició del Màsters Wala - 72è Campionat Provincial que han decidit els ‘mestres’ en totes les categories des de benjamí fins a veterans +45.

Els campions de la categoria absoluta - Gran Premi Pilsner Urquell han estat Nathan Nicholson (CT Lleida) i Teresa Pladevall (CN Lleida); mentre que Natxo Fontova (CT Lleida) s’ha endut les dues categories de Veterans (+35 i +45).

El Gran Premi Ortopèdia Rubio de tennis en cadira de rodes ha estat per a Jordi Torné, que s’ha desfet d’Ubald Ratés per un doble 6-1. 

La relació de campions és la següent: Raúl Galiano (benjamí masculí), Paula Arcarons (benjamí femení), Alejandro Serret (aleví masculí), Aran Teixidó (aleví femení), Néstor Giribet (infantil masculí), Ares Llobera (infantil femení), Adrià Abella (cadet masculí), Mila Milanovic (cadet femeni), Óscar Manciñeiras (júnior masculí), Nathan Nicholson (absolut masculí), Teresa Pladevall (absolut femení), Natxo Fontova (veterans +35), Natxo Fontova (veterans +45), Jordi Torné (cadira de rodes). 

Pel que fa als premis, la Representació Territorial a Lleida de la FCT, creadora i organitzadora de la competició, repartirà més de 5.000 euros amb la novetat que, aquest any, tots els participants en les categories de benjamí, aleví i infantil tindran un val assegurat només pel fet d’haver-se classificat. Els premis es repartiran a la propera edició de la Diada del Tennis Lleidatà que es farà a la primavera. 

El Màsters és un torneig que reuneix els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les set proves puntuables del Circuit Provincial al llarg de l’any, que han estat: Prat Llongueras (CN Lleida), Open McDonald's, Tennis i Cultura i Joieria Blanco (CT Lleida), Trofeu Aniversari (CT Urgell), Open Sícoris i Open Pla d'Urgell (CT Mollerussa).

No hay comentarios:

Publicar un comentario