sábado, 22 de septiembre de 2012

Victòria davant el campió

Imatge d'arxiu d'un partit d'Oriol Monzó

El DKV Borges Vall s'ha imposat aquesta tarda al Cajasur Priego, darrer campió de la categoria, per 4-2  a la primera jornada de la Superdivisió Masculina. El conjunt de les Borges Blanques, ha estrenat la nova modalitat “Swaythling Reduït Modificat”, on el primer equip que arribi a cuatre punts guanya, amb molt bon peu i després d'una gran remuntada s'ha fet amb la victòria en el primer matx de la temporada.


L'encontre, marcat per l'absència de l'estrella de l'equip Hu Bin, substituit per José Lluís Andrade no ha començat gaire bé per al DKV Borges, qui es trobava amb el partit en contra després que el substitut del jugador asiàtic perdés el primer creuament per 0-3. Tot i això, les actuacions d'Oriol Monzó (victòria 3-0) i Marc Durán (victòria 3-0) han posat al DKV per sobre al marcador. Més endavant, Andrade tornava a perdre el seu encontre amb José Miguel Ramírez (1-3) i Monzó i Durán tornaven a remuntar.

El DKV Borges Vall inicia la temporada amb un resultat molt valuós davant el vigent campió de la Superlliga i, tot i l'absència de la seva estrella Hu Bin, el conjunt de les garrigues ja ocupa la quarta posició del campionat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario