martes, 4 de septiembre de 2012

Ferrer, Almagro, Granollers i López, els escollits per Corretja

L’entrenador del conjunt nacional de Copa Davis ha fet oficial aquesta matí, en les instal·lacions del Club Tennis Lleida, els jugadors que s’enfrontaran a Estats Units del 14 al 16 de setembre. 
Imatge d'Àles Corretja, seleccionador nacional de Copa Davis (Foto: RFET)
Àlex Corretja, capità de la Selecció Espanyola de tennis, que va substituir al lleidatà Albert Costa en el càrrec, ha comunicat, en les instal·lacions del Club Tennis Lleida, l'equip que acudirà a les semifinals del Grup Mundial de la Copa Davis contra Estats Units, que es disputaran a Gijón del 14 al 16 de setembre. Els seleccionats per afrontar la penúltima ronda són David Ferrer, Nicolás Almagro, Marcel Granollers i Marc López. Al costat d'ells viatjaran a Gijón per recolzar  als entrenaments Feliciano López i Pablo Andújar. 

A l'acte de presentació d'equip, celebrat al Club de Tennis Lleida, també han acudit, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Real Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela. 

Espanya s'ha enfrontat a Estats Units en deu ocasions, amb cinc victòries per a cadascun dels dos equips. El conjunt espanyol, guanyador de cinc Copes Davis, ha vençut en quatre de les cinc ocasions en les quals els dos països s'han enfrontat sobre terra batuda, superfície en la qual es disputarà l'eliminatòria de Gijón. Estats Units és el país més Davis té, en total, han aconseguit guanyar el trofeu en 32 ocasions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario