sábado, 17 de noviembre de 2012

Derrota del DKV Borges Vall i del Balaguer Villart Logistic

El conjunt de les Garrigues va caure a casa contra l’Arteal Santiago (2-4) a la Suerpdivisió Masculina i el conjunt balaguerí va perdre, també com a local, contra el Suris Calella (1-4) a la Superdivisió Femenina 
Imatge d'arxiu d'un partit d'Oriol Monzó (Foto: Toni Boldú)
Els dos màxims representants del Tennis Taula lleidatans van perdre els seus partits corresponents a la sisena jornada de la Superdivisió. En categoria Masculina, el DKV Borges Vall va ensopegar al Municipal Francesc Macià contra l’Arteal Santiago i va sumar la tercera jornada consecutiva sense guanyar. Per altra banda, en categoria femenina, el Balaguer Villart Logístic va caure al Pavelló del Molí de l’Esquerra contra el Suris Calella, que va trencar una ratxa de tres victòries consecutives de les lleidatanes. 

En la localitat de les Garrigues, la jornada va començar de cara amb la victòria de Marc Duran davant de Pere Navarro per 3-0 en el primer partit. El jugador visitant, Diego Miguel Ferreira va posar l’empat en el marcador general després de guanyar al local Oriol Monzó per 1-3. En el tercer partit, l’Arteal Santiago es va posar per damunt gràcies a la victòria de José Énio Mendes contra Josep Lluís Andrade per 1-3. 

Marc Duran va poder empatar un altre cop el partit després de vèncer a Diego Miguel Ferreira en un partit molt disputat que finalment es va decantar a favor del jugador del Borges Vall per 3-2. En el cinquè partit, el jugador visitant, Pere Navarro, es va desfer amb facilitat de Josep Lluís Andrade (0-3) i va ficar les coses molt complicades pel conjunt lleidatà. En l’últim partit, on el DKV Borges podia aconseguir l’empat i d’aquesta manera sumar un punt, José Énio Mendes va ser superior a Oriol Monzó, que va caure per 1-3 i va deixar molt fred al públic del Francesc Macià. 

A la localitat de La Noguera, el Balaguer Villart Logistic va començar per sota en el marcador després de que Anna Biscarri perdés el seu partit davant de Gabriela Feher (0-3). La local, Tingting Wang va guanyar el seu matx a Svetlana Mayorova per 3-0 i va posar les taules en el marcador. En el tercer partit, la jugadora del Balaguer, Yanlan Li, va fer un partit molt complet però va acabar caient contra Jessica Hernández per 2-3. En el partit de dobles, la parella local formada per Tingting Wang i Yanlan Li es va veure superada per les jugadores del Suris Calella, Gabriela Feher i Svetlana Mayorova per 1-3. Finalment, en l’últim partit, Gabriela Feher no va donar opcions a la jugadora del Balaguer Tingting Wang, que va perdre per 0-3. 

Derrota molt dolorosa del DKV Borges que deixa al conjunt garriguenc quart a la classificació de la Superdivisió Masculina. Per altra banda, el Balaguer Villart amb la seva derrota es queda també a la quarta posició de la Superdivisió Femenina. El pròxim partit del conjunt de les Borges no serà fins a l’1 de desembre contra el San Sebastian de los Reyes al Francesc Macià. Més aviat jugarà el Balaguer, que ho farà el proper divendres a la pista del Fotoprix Vic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario