domingo, 11 de noviembre de 2012

Les seleccions de Lleida i Girona, campiones de la Copa Transpirineus

La selecció amfitriona s’ha imposat a la categoria masculina i la gironina, a la femenina. Navarra ha aconseguit els dos sotscampionats 
Imatge de la selecció masculina de Lleida (Foto: Federació Catalana de Tennis a Lleida)
La Selecció de Lleida, en categoria masculina, i la de Girona, en la femenina, s’han proclamat campions de la Copa Transpirineus de Tennis que s’ha celebrat aquest cap de setmana a les pistes del CN Lleida amb la presència també de França (Pirineu Oriental), Andorra i Navarra. 

Després de dos intensos dies de competició i 80 partits, la selecció masculina de Lleida ha acabat primera superant per aquest ordre a Navarra, Girona, França i Andorra. Per la seva banda, la selecció femenina de Girona s’ha emportant el títol al superar, per aquest ordre, a Navarra, Lleida (tercera), França i Andorra. 

Per aquesta competició, el seleccionador lleidatà Miqui Moreno, va convocar dotze tennistes. L’equip femení ha estat integrat per les infantils Yolanda Pifarré (CT Lleida), Maria Teixidó (CT Lleida), Judith Aubets (CT Solsona) i les alevines Mireia Pérez (Sícoris), Aran Teixidó (CT Lleida) i Maria Anelo (Duran Cervera). A la selecció masculina han jugat els infantils Roger Lera (CN Lleida), Ivan Solans (CN Lleida) i Néstor Giribet (CN Lleida), i els alevins Alejandro Serret (CT Lleida), Llorenç Lladonosa (CT Balaguer) i Marc Pascual (CN Lleida). 

A més a més de l’aspecte competitiu, la Transpirineus també té una vessant de convivència. Els participants, inclosos els de Lleida, han compartit els dinars i sopars i també l’hotel, realitzant algunes activitats lúdiques fora del tennis que han fomentat el companyerisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario