martes, 2 de octubre de 2012

Carlos Pigem lidera l’equip espanyol al mundial de Turquia

El lleidatà competirà contra els millors golfistes amateurs del món als camps de l’Antalya GC i el Cornelia GC 
Imatge del golfista lleidatà (Foto: Raimat Golf Club)
El golfista lleidatà Carlos Pigem inicia aquest dimecres la seva participació en la XXVII edició del Campionat del Món per Equips que es disputa als camps turcs de l’Antalya GC i el Cornelia GC com a líder indiscutible del combinat espanyol integrat, a més del lleidatà del Raimat, per Scott W. Fernández i Jacobo Pastor. 

Pigem arriba en un excel·lent moment de forma, ja que ha completat els dos millors anys de la seva carrera esportiva amb victòries al Campionat de Barcelona, el de Canàries i el Campionat del Món Universitari, tant a nivell individual com per equips. Precisament, en aquest darrer campionat va compartir equip amb Pastor, company ara també a Turquia. 

En total la competició reunirà 76 equips integrats pels millors golfistes amateurs del món, entre els que Pigem té un nom destacat. Pel que fa als favorits de cara a la victòria cal esmentar, sobretot, l’equip dels Estats Units on hi ha dos jugadors situats en el número 1 i 2 del rànquing mundial actual, Chris Williams i Justin Thomas. Altres països amb rellevància són Holanda, amb Daan Huizing i Robin Kind, o França, que defensarà el seu títol. Espanya no ha aconseguit mai la victòria en aquesta competició i el seu palmarès més important arriba al segon lloc al 2004 i el tercer el 1996. 

Els 76 equips s’enfrontaran durant quatre jornades sota la modalitat stroke play i se sumaran només les dues millors targetes diàries de cada equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario