sábado, 6 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall es complica l’eliminatòria de la ETTU CUP

El conjunt de les Garrigues va perdre el primer partit i va guanyar amb comoditat el segon. Avui, els locals estan obligats a guanyar al Grupo Desportivo dos Toledos 
Imatge d'Oriol Monzó en un partit (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall intentarà superar la segona ronda de la ETTU CUP, competició europea de clubs. El conjunt de les Garrigues, que es va complicar l’eliminatòria al perdre en el primer partit contra el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia (2-3), està obligat a guanyar demà amb solvència al Grupo Desportivo dos Toledos, únic equip invicte del grup. En el segon partit de la tarda, el conjunt lleidatà es va imposar amb comoditat al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria (0-3). 
L’equip de Josep Lluís Andrade, que és l’amfitrió de l’eliminatòria al Pavelló Francesc Macià, va començar la segona ronda de la ETTU CUP contra el Marinkolor Dubrovnik. Marc Duran va perdre el primer partit per 2 a 3 (12:10, 6:11, 11:6, 9:11, 6:11) davant d’un combatiu Miho Simovic. En el següent partit, Oriol Monzó va empatar a 1 després de vèncer a Neven Juzbasic per 3 a 2 (11:9, 8:11, 11:6, 10:12, 11:6). En el tercer partit, Josep Lluís Andrade no va tenir opció contra Marko Habijanec, que va guanyar per una contundent 0 a 3 (8:11, 9:11, 8:11) i va ficar al seu equip per sobre (1-2). 

En aquest moment delicat, Marc Duran es va redimir de la seva derrota i va guanyar per 3 a 1 a Neven Juzbasic, ficant d’aquesta manera l’empat a 2 en l’electrònic. A l’últim partit, però, Oriol Monzó no va poder plantar cara a Miho Simovic i va acabar cedint el punt decisiu per 0 a 3 (6:11, 8:11, 8:11). 

En el segon partit de l’eliminatòria, el DKV Borges no va ser compassiu i va derrotar per la via ràpida al Grupo Desportivo dos Toledos de Portugal. Aquest cop, tot i jugar en el Francesc Macià, el conjunt de les Garrigues va ser el conjunt visitant. Marc Duran va donar el primer punt per als lleidatans al guanyar a Attila Koszo per 1 a 3 (6:11, 5:11, 8:11). En el segon partit, Oriol Monzó ho va tenir més difícil per derrotar a Robert Dudas però al final es va imposar per un marcador de 2 a 3 (11:8, 5:11, 7:11, 11:8, 3:11). Finalment, Josep Lluís Andrade, que substitueix a l’estrella de l’equip, Hu Bin, va aconseguir el punt definitiu al guanyar a Levente Likacs per 1 a 3 (8:11, 12:10, 12:14, 9:11). 

Amb aquest panorama, el conjunt lleidatà tindrà que guanyar avui al Grupo Desportivo dos Toledos, únic equip invicte de l’eliminatòria. El DKV Borges està obligat a fer un bon partit i després esperar el resultat del Floratom Szeged AC Kalo - Libertas Marinkolor Dubrovnik. Només un conjunt aconseguirà la classificació. 

Per altra banda, el Balaguer Villart Logistic va guanyar 1 a 4 en la tercera jornada de la Superdivisió Femenina, a la pista del Arteal Tenis Mesa gallec i escala fins a la sisena posició de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario