lunes, 8 de octubre de 2012

Bona actuació de Carles Pigem al Campionat del Món per Equips

El combinat espanyol assoleix la novena posició a Turquia
Imartge d'arxiu de Carles Pigem (Foto: Raimat Golf Club)
El golfista lleidatà del Raimat Golf Club, Carlos Pigem, ha signat una bona participació en el XXVII Campionat del Món per Equips Masculí que ha finalitzat aquest passat cap de setmana a Turquia amb la consecució de la novena plaça per l’equip espanyol. Pigem va debutar amb una magnífica volta de 69 cops (-3) que va contribuir a acabar la primera jornada en quarta posició de la general.

El segon dia però, el mal temps va obligar a suspendre la competició, amb la qual cosa es va iniciar la segona volta amb bones opcions de cara al triomf final. Finalment, dissabte es va disputar una volta en què Pigem va fer 72 cops (1) que sumats als 72 de Scott W. Fernández i els 75 de Jacobo Pastor van relegar els espanyols a la tretzena posició provisional. La darrera jornada va servir per remuntar amb els 69 cops (-2) del lleidatà que, justament, van ser els mateixos que el seu company Scott Fernández. 138 cops que van servir per pujar a la novena posició definitiva aconseguida pel combinat espanyol.

Finalment la victòria de la competició va ser per Estats Units que va liderar el torneig des del començament de la mà dels dos primers jugadors del rànquing mundial, Chris Williams (-14) i Justin Thomas (-7). Pel que fa al millor jugador del torneig, aquest va ser el mexicà Sebastián Vázquez (-15).