martes, 30 de octubre de 2012

Xus Boira, convocada per l’espanyola de golf

La jugadora del Raimat-Ekke acudirà a la concentració final del rànquing juvenil al desembre 
Imatge de la jove golfista lleidatana (Foto: Raimat Golf Club)
La jugadora del Raimat-Ekke, Xus Boira, ha estat convocada per la Reial Federació Espanyola de Golf per acudir a la concentració final del rànquing juvenil (pre-temporada 2013) que se celebrarà del 6 al 9 de desembre al Club de Golf La Sella de Dénia (Alacant). 

Aquest és el primer cop que la jove golfista lleidatana, de només 13 anys, és convocada per la RFEG en una concentració que reunirà als joves jugadors espanyols que han obtingut les millors classificacions en els rànquings nacionals de les diferents categories per poder-ne fer un seguiment i preparar-los per ser la base dels equips estatals del proper 2013. 

Xus Boira ha obtingut la seva plaça gràcies a la quarta posició en el rànquing infantil de jugadores nascudes el 1999 i, sobretot, gràcies a la seva excel·lent onzena posició al Campionat d’Espanya Infantil on va ser la tercera millor classificada del seu any. Magnífic final de temporada, doncs, per la lleidatana que arrodonirà un any en que s’ha proclamat subcampiona de Catalunya per parelles amb la seva germana Ares. Una temporada en què també va aconseguir la copa d’edat de 13 anys al Campionat de Catalunya Infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario