domingo, 28 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall perd la seva imbatibilitat

El conjunt de les Garrigues va perdre ahir contra l’Irun Leka Enea (1-4) en la quarta jornada i avui s’ha redimit guanyant a l’Hispalis (4-1) en la jornada pendent que tenia l’equip lleidatà 
Imatge d'Oriol Monzó en un partit (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall ha disputat aquest cap de setmana la jornada 4 i 3, respectivament, de la Superdivisió Masculina de Tennis Taula. El conjunt lleidatà encaixava ahir la primera derrota de la temporada a la Lliga contra l’Irun Leka Enea (1-4), en el primer dels dos partits programats per a aquest cap de setmana a les Borges. En el segon, que corresponia a la tercera jornada que el conjunt lleidatà no va jugar al disputar competició europea, el DKV Borges Vall s’ha imposat al CTM Hispalis (4-1). 

El conjunt de les Borges Blanques es va mostrar inferior al conjunt basc en la quarta jornada disputada ahir. En el primer partit, Josep Lluís Andrade va caure derrotat davant de Zoltan Batorfi per 1-3. En el segon partit, Marc Duran va tindre opcions de guanyar, però Zhang Sining va controlar millor l’últim joc i va aconseguir emportar-se l’enfrontament per 2-3. En el següent matx, Oriol Monzó va aconseguir la victòria contra Endika Diez per 3-2 i va escurçar distàncies en el marcador. 

Amb l’1-2 en l’electrònic general, Marc Duran va perdre el seu partit davant de Zoltan Batorfi per 1-3. Amb el marcador clar per als visitants, Endika Diez va acabar de sentenciar la victòria a l’imposar-se per 0-3 a Josep Lluís Andrade.

En la tercera jornada disputada avui, el DKV Borges Vall s’ha redimit superant amb solvència al CTM Hispalis. Marc Duran s’ha imposat per un clar 3-0 a David Muriel. En el segon partit, Oriol Monzó ha perdut davant de Juan Gómez per 1-3. Amb empat en el marcador, Josep Lluís Andrade ha guanyat el seu partit contra José Manuel Gómez per 3-1. El jugador local, Marc Durant també ha derrotat per 3-1 a Juan Gómez i Josep Lluís Andrade ha tancat la victòria a favor dels lleidatans al guanyar a David Muriel per 3-1. 

Amb aquests partit el DKV Borges Vall es queda quart a la classificació empatat a punts amb l’Irun, el San Sebastian de los Reyes, que té un partit menys, i el CajaSur Priego. El proper divendres el conjunt de les Garrigues viatjarà a Cartagena per afrontar la cinquena jornada de la Superdivisió Masculina. 

Per altra banda, el Balaguer Villart Logistic, de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula, va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada a la pista del C.D. Tenis de Mesa Rivas (1-4) i escala fins a la cinquena posició de la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario