lunes, 26 de noviembre de 2012

El CN Lleida guanya el Català Cadet i puja a la categoria Or

Imatge dels integrants del CN Lleida que van disputar el torneig
L’equip cadet masculí del CN Lleida es va proclamar campió de Catalunya de categoria Argent el passat 28 d’octubre després de superar en la final al CT Canet. Aquesta victòria li va permetre aconseguir l’ascens a Or, la màxima categoria catalana. 

Pel que fa a la gran final els resultats del CN Lleida van ser els següents: Aureli Cortada va perdre per 6-4, 6-7 i 6-3; Roger Lera va guanyar Alexander Prosuzhykh per 6-1 i 6-0 i Ivan Solans es va desfer d’Ignasi Forcano per 6-2 i 6-3. Per la seva banda, Néstor Giribet va derrotar Hugo Pascual 6-1 i 7-6 i, finalment, Adrià Abella va obtenir per al seu equip el punt de la victòria guanyant Francesc Rull per 7-5 i 6-3.

El CN Lleida acompanyarà la propera temporada en la categoria Or al CT Lleida, que va aconseguir la permanència, però no podrà jugar davant el CT Urgell, ja que aquest va baixar de categoria i l’any vinent jugarà a Argent. A la categoria de bronze, el Sícoris va caure als quarts de final davant el Sánchez Casal. 

Pel que fa a la categoria femenina Or, tant el CT Urgell com el CN Lleida van aconseguir la permanència, mentre que el CT Lleida, a la d’Argent, va perdre als quarts de final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario