jueves, 22 de noviembre de 2012

Esports de raqueta per tothom


142 esportistes amb discapacitat intel·lectual van participar el dissabte 17 de novembre al XXII Campionat Territorial de Tenis Taula i Bàdminton ACELL LLEIDA. 

El campionat, organitzat per la delegació i la Federació ACELL de Lleida, amb el suport del Consell Català de l'esport, l'Ajuntament de lleida, la Diputació i l'INEFC Lleida, va acollir desenes de voluntaris i col·laboradors així com jugadors de les categories inferiors del CTT Borges.
La competició es va desenvolupar en diferents categories i proves dels dos esports diferents en funció de les capacitats dels esportistes participants, i tots van demostrar durant tot el matí les seves habilitats assolides a base de l’entrenament diari que realitzen als seu club.

Els 142 participants van arribar de diferents associacions i clubs de la província de Lleida, dels quals 75 van participar a bàdminton i 67 a tenis taula repartits de la següent manera en funció de la seva procedència: 
ACUDAM DE MOLLERUSSA – 18 ESPORTISTES
ESCOLES ESPECIALS LLAR SANT JOSEP DE LLEIDA – 7 ESPORTISTES
CLUB ESPORTIU ALBA DE TÀRREGA – 19 ESPORTISTES
CLUB ESPORTIU ASPROS DE LLEIDA – 39 ESPORTISTES
SANT JOAN DE DEU D’ALMACELLES – 45 ESPORTISTES
SPECIAL OLYMPICS ANDORRA – 4 ESPORTISTES
CLUB ESPORTIU L’ESTEL DE BALAGUER – 10 ESPORTISTES

Durant tot el matí es van donar medalles a tots els esportistes participants de cada grup i categoria; ningú es va quedar sense premi. "Tots som campions" era un dels eslògans que mostrava la voluntat d'inclusió i amistat de la trobada.
Al lliurament de medalles van assistir el president de la Federació ACELL, Francesc Martinez de Foix; Joaquim Perisé, delegat territorial del Consell Català de l’Esport; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso; i Josefina Bernades, de la Diputació de Lleida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario