sábado, 3 de noviembre de 2012

El Balaguer Villart Logistic suma la seva tercera victòria consecutiva (1-4)

El conjunt lleidatà va guanyar amb solvència a la pista del Callosa TM i ocupa provisionalment la tercera posició de la Superdivisió Femenina 
Imatge de les jugadores del Balaguer Villart Logistic (Foto: Balaguer CTT) 
El Balaguer Villart Logistic va superar al Callosa TM en el partit avançat de la cinquena jornada de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula. El matx va començar molt bé per als interessos del conjunt balaguerí, que es va avançar en el marcador després que Tingting Wang superés la seva rival Paula Velasco per un clar 0-3. En el segon encontre, Yanlan Li també va imposar-se a la seva contrincant, Islam Moukafit, per 0-3 i ficava els dos punts d’avantatge a favor de les lleidatanes en l’electrònic. 

En el tercer matx,Anna Biscarri no va poder superar a Ioana Ghemes i va caure per un contundent 3-0. El partit de dobles va resultar clau, ja que Tingting Wang i Yanlan Li van imposar-se per 0-3 a la parella local formada per Islam Moukafit i Paula Velasco, ficant d’aquesta manera el 1-3 en el resultat global. 

En l’últim partit, la jugadora del Balaguer Villart, Yanlan Li va donar la victòria al seu equip després de superar per 0-3 a Paula Velasco. 

Amb aquest resultat, el conjunt lleidatà es situa a la tercera posició de la classificació amb 8 punts, a falta de que es juguin la resta de partits de la jornada, que es disputaran en diferents dates. El pròxim encontre del Balaguer Villart serà d’aquí a dues setmanes al Pavelló del Moli de l’Esquerra contra el Suris Calella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario