lunes, 3 de diciembre de 2012

El III Màsters Wala de tennis arrenca aquest diumenge amb més categories i més premis

Es disputaran 152 partits amb els vuit millors de cada categoria. Debuta la categoria de veterans +45 i es consolida la de cadira de rodes 
Imatge de l'Hugo Palomar, vigent campió absolut masculí, que defensarà la seva corona (Foto: FCT a Lleida)
Les pistes del Sícoris Club acolliran a partir d’aquest diumenge dia 9 i durant tres caps de setmana seguits el Màsters Wala - 72è Campionat Provincial de tennis que viurà la seva tercera edició amb més categories i més premis per als participants i, novament, amb el repte de coronar els millors tennistes de l’any. 

Les novetats d’aquesta edició són la creació de la categoria de veterans +45 masculí que, juntament amb l’absolut masculí i femení i el veterans +35 masculí, s’inclouen dins el Gran Premi Pilsner Urquell. Alhora es mantenen categories des de benjamí fins a absolut –tant masculí com femení– i es consolida la prova de cadira de rodes sota el nom de Gran Premi Ortopèdia Rubio. 

Pel que fa als premis, la Representació Territorial a Lleida de la FCT repartirà més de 5.000 euros amb la novetat que, aquest any, tots els participants en les categories de benjamí, aleví i infantil tindran un val assegurat només pel fet d’haver-se classificat. 

La competició tindrà un total de 152 partits. Els dies 9, 15 i 16 de desembre es jugarà la primera fase-lligueta (Round Robin) a les categories benjamí, aleví i infantil, i els quarts de final de la resta. El dissabte 22 es disputaran les semifinals, reservant-se, per al diumenge 23, les grans finals. 

El Màsters és un torneig que, com a símil del que passa a l'ATP i la WTA, reuneix els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les set proves puntuables del Circuit Provincial, que han estat: Prat Llongueras (CN Lleida), Open McDonald's, Tennis i Cultura i Joieria Blanco (CT Lleida), Trofeu Aniversari (CT Urgell), Open Sícoris i Open Pla d'Urgell (CT Mollerussa).

No hay comentarios:

Publicar un comentario