sábado, 3 de noviembre de 2012

La victòria se li escapa al DKV Borges (3-3)

El DKV Borges Vall va veure com se li escapava la victòria ahir davant el UCAM Cartagena en els darrers jocs. Marc Duran va disposar d'un "match ball" a favor que no va saber aprofitar. 

Imatge del darrer partit de l'UCAM Cartagena (La Gaceta Cartagonova)

El partit començava perfecte pel DKV Borges Vall, qui s'imposava al marcador després que Marc Duran superés el seu rival Jose Antonio Montalbán per  0-3. No va ésser així al segon joc, on Josep Lluís Andrade perdia per 3-2 el seu primer matx. Al tercer encontre, Oriol Monzó tornà a posar els de Les Borges per sobre al marcador, superant a Wang Jianan per 2-3. Arribava el torn de Josep Lluís Andrade, qui sí es faria amb la victòria en aquesta ocasió, superant a Montalbán per 0-3.

Amb el cinquè joc podia arribar la victòria del DKV Borges Vall. Marc Durán disposà d'un match ball que no va saber aprofitar i el seu rival Wang Jianan sí ho va fer, fent-se amb el partit per 3-2. Ja a l'últim encontre, Oriol Mir tampoc va poder fer res davant Andrei Birlan i el DKV Borges Vall va deixar escapar la victòria després d'aquesta darrera derrota per 3-1.

Amb aquest resultat, el DKV Borges Vall es situa a la segona posició de la classificació amb 7 punts, a falta de que es juguin els partits de l' Irun Leka Enea, el Cajasur Priego i el San Sebastián de los Reyes, que es troben per sota amb un punt de distància.

No hay comentarios:

Publicar un comentario