viernes, 5 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall intentarà superar la segona ronda de la ETTU CUP

El conjunt de les Garrigues s’enfrontarà al Grupo Desportivo dos Toledos de Portugal, al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria i al Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia 
Imatge d'un partit d'aquesta temporada (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall prendrà part aquest cap de setmana la segona ronda de la ETTU, competició europea de clubs. L’equip format per Marc Duran, Josep Lluís Andrade i Oriol Monzó s’incorporen a la competició després d’haver estar exempts de disputar la primera ronda. El conjunt de les Garrigues disputarà aquesta eliminatòria sense Hu Bin, que no tornarà a la localitat lleidatana fins al gener. 

El DKV Borges Vall exercirà d’amfitrió del grup 2 rebent al Pavelló Francesc Macià el Grupo Desportivo dos Toledos de Portugal, el Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria i el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia. El conjunt de Josep Lluís Andrade debuta en la competició europea com a líder de la Superdivisió i amb l’objectiu de superar els resultats obtinguts la temporada passada, on va caure eliminat en setzens de final. 

El primer partit serà a partir de les 12 del matí contra el Libertas Marinkolor Dubrovnik. A les 19:00h el conjunt de les Garrigues s’enfrontarà al Floratom Szeged AC Kalo i, finalment, demà, el DKV tancarà l’eliminatòria contra el Grupo Desportivo dos Toledos a partir de les 10:00h. Només un conjunt aconseguirà la classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario