domingo, 7 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall diu adéu a Europa

El conjunt de les Garrigues, que estava obligat a guanyar davant del Dos Toledos portuguès, ha caigut per 2 a 3 i no supera la segona eliminatòria de la ETTU CUP 
Imatge d'arxiu d'un partit d'Oriol Monzó (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall no ha pogut superar la segona eliminatòria de la ETTU CUP, la competició europea de clubs, que s’ha disputat al pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques. L’equip lleidatà, que es jugava avui el pas davant del Dos Toledos portuguès, després de caure ahir contra el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia i guanyar al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria, no ha pogut superar el seu partit tot i anar 2 a 1 en el marcador. 

L’equip lleidatà ha sortit a per totes davant de l’únic rival invicte del grup, però les coses no han començat bé ja que Josep Lluís Andrade no ha pogut fer res contra Aruna Quadri. El jugador del DVK Borges ha perdut per 0 a 3 (4:11, 3:11, 3:11). En el segon partit, Marc Duran ha aconseguit doblegar de manera contundent a Diogo Silva per 3 a 0 (11:6, 11:4, 12:10). 

Amb empat en el marcador, Oriol Monzó ha donat esperances al conjunt lleidatà al guanyar fàcilment el seu partit davant d’André Leandres per 3 a 0 (11:3, 11:3, 11:5). Marc Duran ha agafat la responsabilitat del DKV Borges. Una victòria del conjunt lleidatà el posava a la següent ronda. El jugador local, però, no ha pogut superar al seu rival, que ha guanyat per 1-3 (8:11, 9:11, 11:6, 9:11) i ha empatant el partit a 2. L’últim matx l’ha disputat Josep Lluís Andrade, que després d’anar per darrera durant tot el partit ha aconseguit igualar però ha caigut en el joc definitiu. Finalment, el jugador del DVK ha perdut per 2 a 3 (8:11, 11:7, 9:11, 11:4, 6:11). 

Per altra banda, en l’altre partit, el Libertas Marinkolor Dubrovnik de Croàcia s’ha imposat al Floratom Szeged AC Kalo d’Hongria per 1 a 3. D’aquesta manera, el Grupo Deportivo Dos Toledos ha aconseguit superar la ronda. El conjunt de les Garrigues ha quedat tercer del seu grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario