lunes, 22 de octubre de 2012

Tercera posició per Gerard Piris al Castellón Alps

El lleidatà va completar amb bones sensacions el darrer torneig puntuable per la final de l’Alps i del Peugeot Tour 
Imatge del lleidatà en el torneig celebrat a la Comunitat Valenciana (Foto: Raimat Gollf Club)
El jugador professional del Raimat Golf Club, Gerard Piris, va finalitzar en tercer lloc al Castellón Alps de la Comunitat Valenciana que s’ha disputat del 18 al 20 d’octubre al Panorámica Golf (Castelló). Piris va signar una targeta de 208 cops (68+69+71), amb un recorregut de -8 , els mateixos cops que els també espanyols David Borda, Xavier Guzman i Ivo Giner que van compartir el tercer lloc amb el lleidatà. 

El vencedor de la competició va ser el també espanyol Alfredo García Heredia amb una targeta final de 71 cops, amb 4 birdies i 3 bogeys per un total de 12 sota par, en una competició que van dominar els golfistes espanyols que van copar 9 dels 10 primeres posicions. Un domini trencat només pel golfista francès Johan López que va aconseguir el segon lloc. 

Gerard Piris Mateu es va convertir en jugador professional al novembre del 2011. Com a professional va vèncer en la seva primera competició en el Circuit Català de Professionals i és un dels catorze jugadors seleccionats enguany per la RFEG dins del programa Pro Spain Team 2012 (programa que inclou ajudes econòmiques, formació, preparadors físics, invitacions a tornejos, recerca de patrocinadors,etc...). 

Com a jugador amateur, Piris va proclamar-se Campió del Món Universitari 2010, Campió d'Espanya sub-21 2009 i 4t al 2010, 6è en el Campionat d'Espanya Absolut amateur 2010 i el Subcampió de Catalunya sub-21 del 2009. El lleidatà compta, a més, amb diversos títols en categories infantils i ha competit amb Espanya en vàries ocasions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario