viernes, 26 de octubre de 2012

El DKV Borges Vall disputarà dos partits en dos dies

El conjunt lleidatà s’enfrontarà demà contra l’Irun Leka Enea al Francesc Macià i recuperarà la jornada pendent el diumenge davant del CTM Híspalis al Centre d’Entrenament de la localitat garriguenca 

Imatge dels components del conjunt lleidatà de Tennis Taula (Foto: DKV Borges Vall)
El DKV Borges Vall disputarà en un sol cap de setmana la tercera i la quarta jornada de la Superdivisión Nacional Masculina de Tennis Taula. Després de la disputa del Campionat d’Europa, que s’ha celebrat a Dinamarca, la competició domèstica torna a engegar els seus motors amb la quarta jornada. El conjunt lleidatà, que no va disputar la jornada 3 per competició europea, recuperarà diumenge el seu partit contra el CTM Híspalis. 

Demà a les 17:00h el DKV Borges Vall rebrà a l’Irun Leka Enea, que és tercer a la classificació, al Poliesportiu Francesc Macià. Els dos equips estan empatats a 4 punts, això sí, els lleidatans, que són quarts, tenen un partit menys. L’Irun va recuperar el partit ajornat de la jornada 3 per la competició europea i es va imposar al Gabitec de Ceuta per 4-0.

El Borges recuperarà el partit corresponent a la tercera jornada el diumenge. El conjunt lleidatà rebrà al CTM Híspalis i jugaran al Centre d’Entrenament de les Borges a les 11:00h. Els sevillans visiten en aquesta quarta jornada la pista del CN Mataró Quadis, dissabte a les 17:00h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario