domingo, 30 de septiembre de 2012

El DKV Borges Vall s’imposa amb comoditat a Ceuta (1-4)

El conjunt lleidatà va guanyar a domicili gràcies als punts d’Oriol Monzó i Marc Duran i es converteix en l’únic equip invicte de la Superdivisió Masculina 
Imatge dels jugadors del DKV Borges Vall celebrant una victòria (Foto: DKV Borges Vall)
El DKV Borges Vall es va imposar a domicili al Gabitec Ceuta, recent ascendit, per 1-4 a la segona jornada de la Superdivisió Masculina. El conjunt de les Borges Blanques es va mostrar molt superior al conjunt ceutí, que venia d’empatar al primer partit de Lliga. Els lleidatans, tot i no disposar encara de Hu Bin, l’estrella de l’equip, es van posar 2 a 0 amunt. Els locals van retallar distàncies però, Oriol Monzó i Marc Duran, els mateixos que van donar els primers dos punts al conjunt de les Garrigues, van sentenciar. 

El primer partit va enfrontar a Oriol Monzó i Álvaro Pérez. El jugador del DKV Borges Vall, no va dubtar en cap moment i es va imposar per un clar 0 a 3. En el segon partit, Marc duran va cedir un joc, però també es va desfer de Francisco Martín amb tranquil·litat (1-3). Amb el 0 a 2 amunt per al conjunt lleidatà, Dariusz Kich va aconseguir retallar distàncies al guanyar a Josep Lluís Andrade per 3 a 0.

Després de cedir aquest punt, Marc Duran va tallar el possible empat ceutí imposant-se per 0 a 3 a Álvaro Pérez i, Oriol Monzó, va tancar la victòria a favor del DKV Borges al guanyar 0 a 3 a Dariusz Kich. 

Amb aquest resultat, el Borges lidera la classificació real ja que l’Arteal Santiago, amb tres jornades disputades, sumaria un punt més que els lleidatans, que la propera setmana, concretament dissabte, visitaran Sevilla per enfrontar-se al CTM Hispalis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario