domingo, 23 de septiembre de 2012

El Balaguer Villart Logistic comença la Lliga amb bon peu (4-2)

El conjunt lleidatà s’ha imposat a l’Atlético San Sebastian en la primera jornada de la Superdivisió Femenina 
Imatge de les jugadores del Balaguer Villart Logistic (Foto: Balaguer CTT) 
El Balaguer Villart Logistic ha guanyat, aquest matí, a l’Atlético San Sebastian en la primera jornada de la Superdivisió Femenina. El conjunt Balaguerí, va començar perdent, però Wang Tingting i la victòria en els dobles van ser vitals per sumar els primers punts de la temporada al pavelló del Moli de l’Esquerra. 

Marta de la Vega començava avançant al conjunt donostiarra imposant-se a Anna Biscarri per un clar 0 a 3. La local Li Yanlan va poder igualar el marcador al guanyar amb comoditat a Jin Zhan per 3 a 0. Amb empat en l’electrònic, Wang Tingting va decantar la balança a favor del conjunt balaguerí. La jugadora local va poder batre a Cristina Hirici per un marcador de 3 a 0. El partit de dobles va resultar clau ja que les jugadores del Balaguer Villart Yanlan i Tingting van posar el 3 a 1 en el global del partit al vèncer a les jugadores visitants Zhang i Hirici per 3 a 1. 

Les donostiarres, però, van lluitar fins al final i Zhang va ficar el segon punt en el caseller del l’Atlético al superar a Anna Biscarri (1-3). Finalment, Wang Tingting va tancar el marcador amb una victòria sobre Marta de la Vega (3-0). 

El Balaguer Villart Logistic inicia la temporada amb un resultat molt valuós i es col·loca en setena posició en la taula de la Superdivisió Femenina. El pròxim dissabte rebran al Mataró al pavelló del Moli de l’Esquerra (17:00).

No hay comentarios:

Publicar un comentario