lunes, 3 de septiembre de 2012

La Davis passa demà per Lleida

L’actual seleccionador, Àlex Corretja, farà oficial la composició de l’equip nacional per enfrontar-se als Estats Units al Club Tennis Lleida. 
Imatge del seleccionador nacional, Àlex Corretja (Foto: RFET)
La Real Federación Española de Tennis ha escollit Lleida com a escenari per fer l’anunci oficial de la composició de l’equip espanyol de Copa Davis que, del 14 al 16 de setembre, disputarà a Gijón les semifinals del Grup Mundial davant els Estats Units. 

L’acte, es farà demà a partir de les 12.30 hores a les instal·lacions del Club Tennis Lleida i comptarà amb la presència, entre d’altres, del president de la RFET, José Luis Escañuela, el capità espanyol de Copa Davis, Àlex Corretja, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. 

El Representant Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García, admet que “em sento orgullós que sigui Lleida l’escenari d’un dels actes oficials de l’equip espanyol de Copa Davis, una mostra clara, un cop més, del bon nom que tenen el tennis lleidatà i els seus clubs dins l’Estat espanyol i en l’àmbit internacional, forjat a base d’anys de treball, il·lusió i professionalitat”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario